Routebeschrijving - PH Elektro Service

PH Elektro Service B.V.
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Routebeschrijving

Komende vanuit de richting Amsterdam - Eindhoven.

Volg de A2 richting Maastricht, en neem de afslag " WEERT-NOORD / STRAMPROY" ( Afrit 38 ). Boven op het viaduct gaat u rechtsaf richting Weert. Bij de eerste rotonde gaat u links af ( ¾ rond) , Richting "WEERT-OOST / Industrieterrein LEUKEN-NOORD". Volg de ringbaan en neem de afslag "WEERT-OOST / LEUKEN-NOORD". Bij de rotonde gaat u rechtdoor, en neemt u de eerst afslag "LEUKEN-NOORD / ST.JANS GASTHUIS". Beneden aan het viaduct gaat u rechtsaf de Graafschap Hornelaan op. Nu ziet u aan de linkerkant van de weg bedrijvencentrum "
De Ring" liggen. Om hier te komen dient u om de middenberm te keren bij de eerst volgende gelegenheid aan de linkerkant. U rijdt vervolgens tussen het tankstation en het bedrijvencentrum naar achter en ziet dan aan de linkerkant P.H. Elektro Service liggen.

Komende vanuit de richting Maastricht.

Volg de A2 richting Eindhoven , en neem de afslag " WEERT-NOORD / NEDERWEERT" ( Afrit ). Onder aan het viaduct gaat u linksaf richting Weert. Volg de ringbaan en neem de afslag "WEERT-OOST / LEUKEN-NOORD". Bij de rotonde gaat u rechtdoor, en neemt u de eerst afslag "LEUKEN-NOORD / ST.JANS GASTHUIS". Beneden aan het viaduct gaat u rechtsaf de Graafschap Hornelaan op. Nu ziet u aan de linkerkant van de weg bedrijvencentrum
"De Ring" liggen. Om hier te komen dient u om de middenberm te keren bij de eerst volgende gelegenheid aan de linkerkant. U rijdt vervolgens tussen het tankstation en het bedrijvencentrum naar achter en ziet dan aan de linkerkant P.H. Elektro Service liggen.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu